qui som

Una cuina jove i original

amb records de l’àvia

El Restaurant 23 és un petit restaurant al centre de Sabadell amb un toc modern però acollidor, de línies clares, amb un servei amable i ràpid. On el seu propietari i cuiner Jordi Ferruz, un jove sabadellenc amant de la cuina sense fronteres, vol destacar amb un marcat estil propi per sobre de qualsevol referent. Oferint una cuina basada en productes frescos i variats, una cuina jove que va des de les receptes de l’àvia fins a les novetats més temptadores.

En Jordi és un cuiner que va iniciar la seva aventura a l’Escola d’Hostaleria-Restaurant Vapor Llonch, i d’on va sortir a fer les pràctiques al Club de Tennis Sabadell. Així va entrar al món gastronòmic, fent stage a molts restaurants, dels que li agrada remarcar el Restaurant Capritx de Terrassa, del cuiner Artur Martínez, d’on destaca que és una cuina on es treballa bé i moltíssim, factors que ajuden a aprendre l’ofici. També recorda la seva estada al País Basc, on va treballar al Restaurant Mugaritz a Errentería (Guipúscoa), del cuiner Andoni Luis Aduriz, reconegut internacionalment com un dels millors restaurants del món.

Quan li preguntes quins són els seus referents a la cuina, comenta que són diversos, però destaca entre ells a Santi Santamaria, que va ser un dels cuiners més premiats per la Guia Michelin, o la cuina casolana, amb els mítics plats de cullera. El seu estil es basa en una barreja de coneixements, es qualifica con un cuiner autodidacta, on l’essència de la seva cuina és l’autoaprenentatge, la constant recerca de plats a base de llegir, experimentar, però sobretot el fet d’anar a provar altres cuines, menjant i buscant sabors, perquè per damunt de tot vol fer una cuina que li agradi.

L’oferta del Restaurat 23, passa per un menú de migdia original i variat amb una carta de qualitat, que combina amb creativitat i intel·ligència una varietat de sabors, que vol satisfer als amants de la bona cuina.
On podrem degustar des d’unes espectaculars braves, passant pel tàrtar de filet de vedella, la cassoleta d’ou ferrat amb camagrocs del Berguedà o el tataki de tonyina amb reducció de soja, mel i pols de festucs, sense oblidar-nos dels seus arrossos o la brasa. Recomanem deixar un raconet pels postres.
El futur d’en Jordi Ferruz és consolidar-se a Sabadell com a restaurant de referència, però la seva ambició no es queda només aquí, té en ment poder obrir més restaurants, com per exemple una braseria, però sempre lligat a la ciutat. No té com a objectiu allunyar-se del municipi, ja què per ell és molt important la família i la nostra ciutat.

El Restaurant 23 destaca també per la seva participació activa a les xarxes socials, molt present a Facebook i Instagram, on podem veure els menús diaris, fotos dels seus suculents plats i en breus en format web on podrem seguir les seves peripècies culinàries.

Reserva

Taula